Klantenbeoordelingen

 • Zaanse chocolade 65% cacao

  Wat een verrassing! Zo hoort chocola te smaken. Een aanrader voor de echte chocoladeliefhebber. Er zijn nog diverse andere smaken.
  30-6-2017
 • Tonijnsalade met limoenolie

  Hoi Remon, Super leuke winkel. En de salade is goed bevallen, je ziet ons snel weer een keer terug.
  14-10-2015
 • Mrs Bridge bbq saus op je broodje kaas!

  Deze saus is mijn aangeraden en valt echt goed in de smaak! Broodje met een dun laagje bbq saus plakje (oude)kaas erop en echt smullen! Pas op deze saus werkt verslavend!
  20-3-2015
 • Rookspekolie, Mrs Bridges sweet onion relish and garlic mayonaise

  Het liefste zou ik een review geven over alle producten van Hooghuys. Bovenstaande producten zijn door mij geprobeerd en geven voor mij een extra dementie aan het eten. In een woord. Heerlijk. Voor de fijnproevers een aanrader.
  13-10-2014
 • rookspekolie, basilicumolie, provencaalse olie

  Vroeger deed ik wel eens uitgebakken spekjes door de sla, maar dat is natuurlijk geen goede vet, nu heb ik de rookspekolie gebruikt en dan heb je hetzelfde effect maar dan gezonder en minder zout. Gebakken aardappelen met een scheutje rookspekolie is ook heel smakelijk. De provencaalse olie is iets pikant alhoewel iemands anders dat niet zal vinden maar ik eet eigenlijk nooit pikant dus misschien ligt dat aan mij? De basilicumolie heb ik in de salade caprese gebruikt, samen met de basilicumblaadjes en echte buffelmozzarella tongstrelend!
  15-8-2014
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *