Klantenbeoordelingen

 • Dat is snel!!!

  Vanochtend heb ik thee besteld en heb het nu al binnen, binnen drie uur😀👍 ongelofelijk!! Okee eerlijk is eerlijk wij wonen zelf in Zaandam en Huppathee zit volgens mij is Assendelft. Bedankt Remon. Super service.
  19-4-2018
 • Ik was geen thee drinker, maar Huppathee heeft me overtuigd.

  Ik was niet echt een thee drinker, totdat Raymond van Huppathee vroeg wat ik dan wel lekker vond. Ik ben een echte koffiedrinker zei ik. Volgens Raymond moest ik dan eens Scottish whiskey thee proberen. En ik moet zeggen hij verstaat zijn vak. Dit is de eerste thee die ik wel lekker vind. Al moet ik zeggen dat niks boven een lekker kop koffie gaat. Maar als je zoals ik iets minder koffie moet drinken voor je gezondheid, is dit inderdaad een heel goed alternatief. Bedankt voor je advies Raymond.
  13-10-2014
 • Heerlijke thee

  Na dat ik had besteld, was kwam de thee pas 3 dagen later binnen, terwijl ik van Huppathee gewend ben dat dit meestal de dag na de bestelling geleverd wordt. Ondanks dat ze iets later waren hadden ze wel heel attend een kortingsbon EN een proefzakje met heerlijke thee mee geleverd. Dat vind ik dan wel weer heel erg leuk.
  15-8-2014
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *